ההלוויה תתקיים היום , יום ראשון 28.10.2018 בשעה 16:00 בבית העלמין ברחובות. יושבים שבעה ברחוב יהודה דור 1 ברחובות.
נסים בנם של רפאל ומיכל לבית אליעזרוב (ישראלי). נולד ב־28.11.1928–ט”ו בכסלו תרפ”ט בעיר העתיקה בירושלים. עוד בהיותו בן חודשים אחדים, ב־1929, הותקפו השכונות היהודיות על־ידי פורעים ערבים. דודו, בנימין אליעזרוב, היה זה אשר נשא את נסים בזרועותיו, דירבן ועזר למשפחה להימלט על נפשה, כשממרחק לא רב מן הבית נִשמעו קריאות “איטבח אל יהוד”. בהיותו בן שלוש עברה כל המשפחה, יחד עם הדוד והדודה, לתל־אביב.
בעודו נער הלך בעקבות אחיו משה, הבוגר ממנו, והצטרף לתנועת הנוער של בית”ר.
המשפחה כולה היתה שומרת מסורת ולאומית. ה־12 בפברואר 1942, היום בו נרצח יאיר – אברהם שטרן, מחולל מחתרת לוחמי חרות ישראל – היה יום אבל מר בקרב המשפחה. זה היה היום בו החליט נסים ליצור קשר ולהצטרף ללח”י, בעקבות אחיו משה–יורם, ואחותו אסתר–מאירה, אך נאלץ לחכות עד 1945 עקב גילו הצעיר.
במחתרת הוצב למחלקת הכספים, כאדם ישר. עסק בהדבקות כרוזים שסיכנה את המדביקים, והפצת חומר הסברה של המחתרת. לא היה דבר שלא היה מוכן לבצע. כינויו היה “ישראל”. האחראי האחרון עליו בלח”י היה אנשל שפילמן – אריה.
בעוצר הגדול, בסוף שנת 1946, בעת המצוד והמצור הגדול שהטילו האנגלים על היישוב העברי, נעצר נסים ונשלח לרפיח. שם ישב כשלושה וחצי חודשים. עם ייסוד המדינה, אחרי הוצאתו להורג של הרוזן השבדי ברנדוט, נעצר נסים יחד עם רבים מחברי המחתרת בתל־אביב ונשלח לכלא יפו. שם שהה עד לפריצה הגדולה ביום שבת, אך נתפס והועבר לכלא עכו, משם לכלא ג’למי. כדי להפגין נגד המעצר הממושך, פתחו אסירי ג’למי בשביתת רעב במשך שמונה ימים. רק התערבות גורמי ציבור רבים וכן הרבנים הראשיים, ולא לפני שהובטחה חנינה כללית, הכוללת שחרורו של נתן פרידמן־ילין ומתתיהו שמואלביץ מן הכלא, שוחרר עם חבריו.
נשא לאִשה את שרה לבית כהן ונולדו להם ארבעה ילדים. מיכאל, מלכה, תמר וחיים ונכדים.
נסים שירת בצה”ל עד גיל 55 ושוחרר סופית כשנה לאחר מיבצע “שלג”.
עבד בשירות המדינה עד שנת 1994. לאחר מכן גימלאי ומתגורר ברחובות.